 
 
   
Nem og velsmagende ret med blandede vilde og langkornede ris,
rejer, mango, forårsløg og mandelspåner og mynte, vendt i en limedressing. Se
opskriften her.
Til 4 pers
 
# Ingredienser
175 g blandede vilde
og langkornede ris 
350 g kogte rejer
uden skal 
1 mango, skrællet,
udstenet og skåret i tern 
4 forårsløg, skåret
i skiver 
25 g mandelspåner 
1 spsk finthakket,
frisk mynte 
salt og peber 
 
Dressing: 
1 spsk olie 
2 tsk limesaft 
1 fed hvidløg,
presset 
1 tsk honning 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Bring en stor
gryde letsaltet vand i kog. 
Tilsæt risene, bring
atter vandet i kog og kog i 35 min, 
eller til de er
møre. 
De afdryppes og
hældes i en stor skål. 
Rør rejerne i
risene. 
 
2 Dressing: Bland olie,
limesaft, hvidløg og honning i en skål og 
smag til med salt og
peber. Pisk det godt sammen. 
Hæld dressingen over
risene og rejerne, og lad det hele køle af. 
 
3 Tilsæt mango,
forårsløg, mandler og mynte og 
smag igen til med
peber. Rør det godt igennem.
Hæld det i et stort
serveringsfad. Server straks. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------