Logo

Rosésalat med rejer og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosésalat med rejer og appelsin 

 
Rosésalatens lidt bitre smag giver en god brydning til rejer, agurk, syrlige appelsiner og pinjekerner. Til den friske salat serveres en dressing med appelsin og karry. Herlig smagsoplevelse.
Tid: ca 15 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
500 g rejer med skal
2 appelsiner
1 agurk
1 hoved rosésalat
50 g pinjekerner

 
DRESSING:
1 spsk friskpresset appelsinsaft
½ spsk vineddike
3 spsk olie
½ tsk karry
½ tsk salt

 
* Fremgangsmåde
1. Pil rejerne. Skræl appelsinerne, og skær dem i tynde skiver.
Skyl agurken og skær den i fine strimler.

 
2. Bræk rosesalaten i små bidder og læg den sammen med rejerne, appelsinskiverne og den strimlede agurk, lagvis i en stor skål.
Drys pinjekernerne over.

 
3. Ryst ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.

 
4. Server salaten straks med ristet brød til.

 
Tips: I stedet for pinjekerner, kan du bruge groft hakkede valnødder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Salater

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her