 
 
   
Vi ved hvem denne Alfredo var - men et godt stykke natmad opfandt han! Peberfrugt, pølse, krydderier og æg - så er natmaden reddet
Tid: ca 25 min. + 15
min. for peberfrugterne at marinere. 4 stk. 
 
# Ingredienser
1 rød peber frugt 
1 grøn peberfrugt 
3 spsk olie 
1 spsk rødvinseddike
2 spsk frisk timian,
rosmarin og purløg eller 
1 tsk tørret timian og
rosmarin og 1 spsk purløg 
¼ tsk cayennepeber 
¼ tsk salt 
4 skiver groft brød 
2 spsk plantemargarine
2 tykke pølser (250 g) 
4 æg 
½ spsk smør eller margarine
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl peberfrugterne
og udkern dem. 
Skær dem på langs i ca
1 cm brede strimler. 
Læg dem i en skål.         
 
2. Rør eller ryst en
dressing af olie, rødvinseddike, alt det kryddergrønne samt cayennepeber og salt.
 
3. Hæld marinaden over
peberfrugtstrimlerne og lad dem marinere i ca 15 minutter. 
 
4. Rist brødet let. Smør
derefter brødskiverne med lidt plantemargarine. 
 
5. Skær pølserne i lange
skrå skiver. 
 
6. Steg 4 spejlæg i fedtstoffet.
 
7. Fordel peberfrugt
og pølse over brødskiverne. 
Top med æggene.
 
8. Server smørrebrødet
som natmad sammen med te eller øl.
 
Tips: I stedet for pølserne kan du bruge røget medister
i skiver eller skinke, som steges før æggene. 
I øvrigt som ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------