Logo

Asparges med ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asparges med ricotta

 
Den cremede ricotta er perfekt til de sprøde grønne asparges, der smager vidunderligt når de er i sæson. Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid: ca 15 min.
 
# Ingredienser
24 grønne asparges
8 skiver parmaskinke
4 spsk ricotta
1 håndfuld rucola
lidt olie
lidt balsamicoeddike
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Knæk den nederste ende af de grønne asparges.
Damp dem i kogende vand i ca 2 min.
Afkøl dem, før de samles i bundter på 3 stk., som vikles ind i parmaskinke.

 
2. Skyl rucola, og slyng den tør.
Anret asparges på tallerkener (2 bundter til hver) med lidt rucola.
Server med en spsk ricotta, og dryp olie og eddike over.
Krydr med salt og peber.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her