Logo

Blomkål med citron-ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkål med citron-ostesauce 

 
Tilbehør består ikke længere af en trist trio af kogte kartofler, ærter og gulerødder. Se det store udvalg af tilbehør i Kogebog.dk – altså her
Kuverter: 6

 
# Ingredienser
1 lille blomkål i buketter
80 g smør
0,8 dl hvedemel
3,7 dl mælk
2 tsk citronpeberblanding
1,2 dl fløde
0,8 dl revet parmesanost

 
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
Kog eller damp blomkålen i 6-8 min, eller indtil den er mør.
Afdryp den og hæld den over i et fladt ildfast fad.
Smelt smørret i en gryde.
Tilsæt melet og bland det godt i resten.
Svits det ved lav varme i 1-2 min, indtil blandingen er gylden.
Tag det af varmen.

 
2. Tilsæt mælk.
Skru op til jævn varme og kog det under konstant omrøring, indtil saucen er jævn.
Tilsæt citronpeber og fløde og bland det godt.
Øs saucen over blomkålen og drys med parmesanost.
Bag det i 10-15 min.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her