Logo

Fyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomater

 
Lækre fyldte tomater med bacon og champignonfyld - Få opskriften her og servér dem på middagsbordet! De smager forrygende...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet.

 
# Ingredienser
4 store tomater
salt

2 skiver bacon
100 g friske champignon
1 spsk citronsaft

1 spsk rasp
2 spsk hakket persille
10 g smør

 
* Fremgangsmåde:
1. Skær et låg af tomaterne.
Tag indmaden ud med en teske. Drys med salt.

 
2. Klip bacon i strimler over en pande.
Steg dem sprøde og tilsæt de grofthakkede champignon.

 
3. Indmaden fra tomaterne blandes i en skål med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber og fyld de udhulede tomater.

 
4. Drys lidt rasp over og læg en klat smør øverst.
Sæt tomaterne i en varm ovn ved 225 °C og lad dem stege ca 10 min.

 
5. Fyldte tomater går fint til al slags okse- og kalvekød.

 
Variation:
Store løg kan fyldes på samme måde som tomaterne. Pil dem og giv dem et opkog i vand i 5 min.
Fyld dem og steg dem møre enten i ovn eller i en gryde med låg. De skal have ca ½ time.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 16.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her