Logo

Gratinerede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratinerede grønsager

 

Spidskål og svampe er et godt makkerpar. Her er de vendt med lidt fed cremefraiche og ost, inden de gratineres under grillen i ovnen.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2-4 personer.

 

# Ingredienser til Gratinerede grønsager:

250 g markchampignon (og evt. lidt vilde svampe)

15 g smør

1 porre (fintsnittet)

½ spidskål (fintsnittet)

4 spsk cremefraiche 38%

50 g revet emmentalerost

salt og peber

*

 

Sådan laver du Gratinerede grønsager:

Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Steg dem i en sauterpande med smør og tilsæt fintsnittet porre og fintsnittede kålblade.

Krydr med salt og peber og steg under omrøring til grønsagerne er bløde, ca. 5 min.

 

Rør cremefraiche og halvdelen af osten i grønsagerne og fordel dem i 2-4 smurte, ovnfaste skåle.

Drys med resten af osten og gratiner under grillen i ovnen ca. 5 min.

Gratinerede grønsager


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Carpaccio af portobelloCarpaccio er en italiensk ret af meget tynde skiver råt oksekød med olivenolie og...
• Svampe- og spinatkarryDer er masser af smag i denne nemme grønne karryret. Server den med kogte ris, brød eller...
• Bøgehat - infoBøgehat asiatisk spisesvamp, der i de senere år er blevet dyrket og solgt i Danmark....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?



Afstemning
Hvad spiser du til frokost?


Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?


Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?


Fortæl dine venner om os