Logo

Gulerod, pastinak og kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerod, pastinak og kartoffelmos

Du kan godt nøjes med at lave mos kun med kartofler. Du kan også tilsætte pastinak og gulerod. Luksus-tilbehør når det er bedst - mosede grønsager er så lækre.

Til 4 portioner

# Ingredienser
3 gulerødder, skrællede og skivet i lige store stykker
3 pastinak, skrællede og skåret i lige store stykker
3 store bagekartofler, skrællede og skåret i lige store stykker
¼ kop mælk evt mere
2-3 spsk smør

1 knivspids salt
sort peber friskmalet, efter smag
1 håndfuld hakket frisk persille

* Tilberedning

Kog, damp eller mikrobølg grønsager indtil de er møre.
Tilsæt mælk og smør.
Mos groft og efterlad små bidder med forskellige grønsager i blandingen.
Tilsæt salt og peber, pynt med persille og server.

 
Tips: Se også Mos med kartofler, porrer og gulerødder

 
Rodfrugter som søde kartofler, blomkål, knoldselleri, pastinak, persillerod og naturligvis kartofler er fantastiske grundelementer i en gastronomisk lækker mos.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her