
 
 
Man kan ikke lade være med at holde af dem, disse knasende
sprøde schweiziske pandekager af revne kartofler. Og med gulerødder er de endnu
bedre! 
Til 2 personer. 🍓 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30
min.
 
# Ingredienser
1 løg 
200 g gulerødder
200 g kartofler
1 spsk hvedemel
2 æggeblommer
salt, peber og muskat
2+2 spsk olie
 
* Tilberedning
1. Løg hakkes fint. 
Gulerødder skrælles og rives groft. 
Kartofler skrælles og rives groft. 
Gulerods- og kartoffelstrimlerne duppes grundigt tørre,
blandes godt med løg, 1 spsk mel
 og 2 æggeblommer og krydres kraftigt med
salt, peber og muskat.
 
2. Olie varmes op på en slip let-pande. 
Halvdelen af massen lægges i panden til 4-5 Rösti. 
Steg dem sprøde og gyldenbrune ved middel varme i 3-4
minutter på hver side. 
Resten af massen steges på samme måde i 2 spsk olie. 
 
Energi pr. portion: 6 g protein, 26 g fedt, 22 g kulhydrater
= 353 kcal (1497 kJ) 
 
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab, 
Mad til 1 person eller Mad på 30 min. 
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.