Denne herlige risotto, er en opskrift fra en af Milanos berømte restauranter. Her er en virkelig lækker ret med ris, der er god netop nu!
Tid: 30-35 min. 4
pers.
# Ingredienser
1 løg
1 spsk smør eller
margarine
2 dl løse arborio ris
6 dl bouillon (vand
+ terning)
½ g safran
½ tsk salt
25 g smør
50 g reven
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Skræl løget og
hak det meget fint.
2. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Tilsæt løgene og lad dem stege lidt uden at de tager farve.
3. Tilsæt risene og
lad dem stege nogle minutter.
Spæd med bouillon.
Tilsæt safran og salt.
4. Lad det koge ca
20 minutter.
5.Rør smørret i, i
små klatter. Tilsæt parmesanosten.
6. Server risottoen
til kogt sprængt kød.
En blandet grøn
salat med basilikum er også velegnet til.
Tips: Den bedste risotto laves på arborio ris.
Se alle de bedste opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------