Her giver få og enkle ingredienser meget fylde og smag. Retten passer helt sikkert
ikke-vegetaren lige så godt som vegetaren. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 35 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
8-10 kartofler (ca
900 g)
2 løg
1 grøn peberfrugt
2 spsk margarine
eller smør
1 tsk salt
2 tsk paprika
½ spsk kommen
3 dl bouillon (grønsagsbouillonterning
+ vand)
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Skræl løgene og hak
dem groft.
Skyl og udkern
peberfrugten. Skær den i strimler.
2. Opvarm
fedtstoffet i en gryde.
3. Steg kartofler,
løg og peberfrugt nogle minutter i gryden.
4. Tilsæt salt og
krydderier.
Hæld bouillonen på og lad det småkoge ved svag varme ca 20 min.
5. Server gryden
rygende varm, gerne med lidt kold cremefraiche,
lidt klippet purløg
og groft bondebrød.
Tips:
Hvis du vil lave en
noget fyldigere gryde, kan du lade nogle gode pølser eller
skiver af røget
medister koge med.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------