Aftensmad Hovedret Suppe. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 30 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.
# Ingredienser
til Urtesuppe
300 g kartofler
2-3 porrer
1 lille persillerod (150 g)
1 gulerod
1 løg
1 l grønsagsbouillon
1 dl (piske)fløde
salt og (hvid) peber
purløg eller persille til drys
*
Sådan laves Urtesuppe
1. Skræl kartofler, persillerod og gulerod.
Pil løget og rens porrerne.
Skær alle grønsagerne i skiver eller terninger.
2. Kom samtlige grønsager i en gryde med bouillonen.
Kog dem meget møre heri, ca ½ time.
3. Blend suppen eller purér den gennem en sigte.
Kom suppen tilbage i gryden.
Tilsæt fløden og varm godt igennem.
Smag til med salt og peber.
Server suppen dampende varm.
Drys med fintklippet purløg eller hakket persille.
Tips: Spis suppen med godt brød til. Fx Bondebrød eller Osteboller, Cranks.
Persillerod kan erstattes af majroe, selleri eller pastinak.
Se alle de bedste opskrifter med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------