Denne dejlige suppe er inspireret af det toscanske i sæsonens smukke farver, zucchini / squash, løg, tomater, lys pasta og så selvfølgelig paprika - det giver farve og smag
Giver 8 portioner.
# Ingredienser
1,35 kg zucchini /
squash
17 cl vand
120 g smør
460 g hakkede løg
900 g tomater,
skåret i både
1½ l hønsebouillon
3 fed hvidløg,
hakket
1 tsk paprika
1 tsk salt
1 tsk peber
450 g båndpasta eller
nudler
Hvidløgsbrød
(valgfrit)
* Fremgangsmåde
1. Skrub zucchini
med en grønsags børste under rindende koldt vand.
Skær dem i halve på
langs med kniven.
(Hvis zucchinien er
stor, skær den da i 4 stykker på langs).
Skær hver halvdel i
4 til 6 strimler på langs.
Hold strimlerne
sammen med fingrene, skær på tværs til små stykker.
2. Bland zucchini og
vand i en gryde; læg låg på.
Kog over mellem-høj
varme i 10 min indtil de er delvist færdige, rør et par gange.
3. Varm smørret i en
gryde over mellem varme.
Tilsæt løg; steg
under omrøring i det varme smør indtil de er møre.
4. Tilsæt
løgblanding, tomater, bouillon, hvidløg og paprika til zucchiniblandingen; læg
låg på.
Lad det simre 20 til
25 min.
5. Imens koges pasta/nudlerne
efter med pakkens anvisninger.
Lad dem afdryppe.
6. Hæld pasta/nudlerne
i suppen; varm det igennem.
Server med
hvidløgsbrød.
Trin 1: Skær
zucchinien i små stykker.
Trin 2: Tilsæt
vandet.
Trin 6: Hæld pasta/nudler
i suppen.
Se alle de bedste opskrifter med Zucchini/squash
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
Se alle de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------