 
 
   
Dette farvestrålende udvalg af braiserede grønsager er et
flot tilbehør til en hovedret. Denne ret er også en ideel, som selvstændig vegetarisk
hovedret. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Mellem. Forberedelse: 10 min.
Tilberedning: 10 min. 
 
# Ingredienser
3 spsk solsikkeolie 
1 fed hvidløg, presset 
1 kinakålhoved, groft strimlet 
2 løg, pillede og skåret i både 
250 g broccolibuketter 
2 store gulerødder, i tynde stave 
12 babymajs, halverede, hvis store 
60 g sukkerærter 
90 g kinesiske svampe eller østershatte, skivede 
1 spsk revet, frisk ingefær 
1¾ dl grønsagsbouillon 
2 spsk lys sojasauce 
1 spsk Maizena 
salt og peber 
½ tsk sukker 
 
* Tilberedning
1. Varm olien i en wok. 
Tilsæt hvidløg, kinakål, løg, broccoli, gulerødder,
babymajs, sukkerærter, svampe og ingefær. 
Lynsteg i 2 min. 
 
2. Tilsæt bouillon, læg låg på og kog yderligere 2-3 min. 
 
3. Rør sojasauce sammen med Maizena og salt og peber efter
smag. 
 
4. Tag de braiserede grønsager op af wokken med en hulske og
hold dem varme. 
Kom Maizenablandingen i kogelagen og bring den i kog under
konstant omrøring, til saucen er jævnet en smule. Rør sukkeret i. 
 
5. Hæld grønsagerne tilbage og vend dem i saucen. Varmes
igennem og serveres straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 170. Sukker 8 g. Proteiner 7 g. Fedt 10 g.
Kulhydrater 14 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 
 
 
 
 

Kokkens tip
Denne ret er også en ideel, vegetarisk hovedret. 
Til 4-6 personer fordobles mængderne og retten serveres med
nudler eller ris. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.