Logo

Coleslaw med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Coleslaw med citron

 

En skøn råkost, som kan serveres som tilbehør og som fyld i en sandwich.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Coleslaw med citron:

¾ dl kvark eller græsk yoghurt

1 usprøjtet citron

1-2 tsk sukker

250 g fintsnittet hvidkål eller rødkål (eller halvt af hver)

2 gulerødder

2 forårsløg (fintsnittede)

salt og peber

*

 

Sådan laver du Coleslaw med citron:

Pisk kvark eller yoghurt sammen med fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft.

Smag til med sukker, salt og peber.

Skær kålen i meget tynde strimler - brug evt. et mandolinjern.

Riv gulerødderne groft.

Vend grønsagerne sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.

Lad salaten trække i køleskabet min. ½ time.

 

Her finder du flere opskrifter på dejlig salat. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.

 

Se mere lækkert tilbehør her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her