Logo

Cremefraiche, hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cremefraiche, hjemmelavet 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Tid til syrning: 24 timer. Let at lave. Mellem pris. 4 personer. 
Mængde: ca 2½ dl

 
# Ingredienser til Cremefraiche, hjemmelavet:
2½ dl piskefløde
2 spsk kærnemælk
*
Sådan laves Cremefraiche, hjemmelavet:
Rør fløde og kærnemælk let sammen i en godt håndvarm skål og dæk skålen tæt med folie.
Stil den til syrning på et lunt sted et døgn.
Pisk den syrnede fløde igennem og stil den koldt, til den skal serveres, dog mindst ½ time.

 
Tips: Se Cremefraiche. kogebog.dk
Om vinteren kan det hjælpe syrningen på vej at lune piskefløde og kærnemælk let sammen i en skål over vandbad. Det må ikke overstige 25 °C.
Sæt til syrning som herover angivet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Cremefraiche

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her