Logo

Fennikelremoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikelremoulade

 
Giv din hotdog et twist med en dejlig fennikelremoulade.
45 min - Tilbehør til 8 hotdogs

 
# Ingredienser til fennikelremoulade:
1 fennikel
2 spsk mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 tsk dijonsennep
1 tsk stødt karry
1 spsk citronsaft
salt og peber
50 g syltede agurker
1 spsk kapers (evt)
*

 
Sådan laver du fennikelremoulade:
Fjern de yderste blade og stokke fra fenniklen.
Skær fennikel i papirtynde skiver enten på en mandolin eller med en meget skarp kniv.
Læg den skiveskårede fennikel i koldt vand i ca. 30 minutter.
Rør mayonnaise med cremefraiche, dijonsennep og karry og smag til med salt, peber og citronsaft.
Skær syltede agurker i små tern.
Vrid fenniklen fri for vand og tør i et viskestykke.
Vend fennikel, syltede agurker og kapers i dressingen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her