Logo

Flødepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødepeberrod 

 
Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris.  Fryse-egnet. (4 personer)

 
# Ingredienser til Flødepeberrod:
2 dl piskefløde
ca. 10 cm frisk peberrod
lidt citronsaft eller (hvidvins)eddike
sukker efter smag
salt
*
Sådan laves Flødepeberrod:
1. Pisk fløden næsten stiv.

 
2. Riv den skrællede peberrod fint (3-4 spsk) og bland den straks i flødeskummet.

 
3. Vend citronsaft eller eddike i, rør ikke mere end højst nødvendigt, så skiller fløden.
Smag til med sukker og salt.
Flødepeberrod må ikke være (for) sød.

 
Tips: Server flødepeberrod til stegte kødretter, skinke, charcuteri (pålæg), tunge, kryddersild eller kold fisk, kogt eller røget.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 2 måneder.

 
Se de bedste opskrifter med Flødepeberrod
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (20 stemmer)
Siden er blevet set 10.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her