 
 
   
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet. 
Kuverter: 6
 
# Ingredienser
750 g gulerødder (8 mellemstore)
2 spsk sherry 
2,5 dl hønsebouillon
40 g smør 
1 spsk honning
hvid peber efter smag 
 
* Tilberedning
1. Skræl gulerødderne og skær dem i diagonale skiver. 
Hæld dem i en kasserolle med sherry og hønsebouillon. 
Bland ingredienserne godt sammen. 
 
2. Lad det småkoge under låg ved lav varme i 8 min, eller
indtil gulerødderne er møre. 
Dryp dem godt af. Tilsæt smør, honning og peber. 
Bland ingredienserne godt. Server det straks. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.