Logo

Grøn salat med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn salat med appelsinsauce

 
Meget enkel, meget hurtig og alligevel med kant: Egebladssalat med tomater tilføjes en fin aroma ved hjælp af ristede pinjekerner og appelsinsaft
Til 2 portioner 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 15 min.

 
# Ingredienser
1 lyst egebladssalathoved
2 spsk pinjekerner
4 små tomater
1 skalotteløg
½ tsk revet citronskal (økologisk)
2 spsk citronsaft
4 spsk appelsinsaft
lidt salt, peber, 1 knsp sukker
4 spsk olie

 
* Tilberedning
1. 1 lyst egebladssalathoved gøres i stand, skylles og slynges tørt.
2 spsk pinjekerner ristes på en pande uden fedt.
4 små tomater skæres i skiver.
1 skalotteløg skæres i fine terninger og blandes godt med ½ tsk revet citronskal, 2 spsk citronsaft, 4 spsk appelsinsaft, lidt salt, peber, 1 knsp sukker og 4 spsk olie.

 
2. Salat og tomater blandes forsigtigt med vinaigretten og pinjekerne strøs over.

 
Energi pr. portion: 4 g protein. 25 g fedt. 10 g kulhydrat = 287 kcal (1203 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her