 
 
   
Nutidens store udvalg af grønsager og andre landbrugsvarer har resulteret i nyskabende tilbehør, der kan fuldende hovedmåltidet. 
Kuverter: 6
 
# Ingredienser
Smeltet smør
4 store kartofler
3 dl fløde 
2,5 dl revet gruyère ost
muskatnød efter smag
ekstra smør 
 
* Tilberedning
1. Varm ovnen op til 180 °C. 
Pensl et dybt, ildfast fad med smeltet smør. 
Skræl og skær kartoflerne i meget tynde skiver og læg dem i
fadet. 
Bland fløde og gruyère ost og hæld blandingen over
kartoflerne. 
Drys med muskatnød og tilsæt nogle klatter smør. 
 
2. Dæk kartoffelfadet og bag det i 30 min. 
Fjern låget og bag dem i yderligere 40 min, eller indtil
kartoflerne er møre og gyldenbrune. 
Server dem straks. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.