 
 
   
En nem, lækker og sommerlig kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat opskrift har masser af smag og friske krydderurter. Få opskriften her.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
30 min. Trækketid: ½-1 time 
 
# Ingredienser
6-8 kartofler 
2 hårdkogte æg 
1 bdt radiser 
3 dl kefir (evt A38 eller skyr)
3-4 spsk mayonnaise 
2 skalotteløg 
1 fed hvidløg 
citronsaft 
salt, peber 
2 dl fintklippede
krydderurter, fx dild, persille, purløg, karse og/eller citronmelisse 
 
* Fremgangsmåde
1. Kog kartoflerne,
pil dem, lad dem blive kolde og skær dem i skiver. 
Skær æggene i halve.
Skyl radiserne og
skær dem i skiver. 
 
2. Rør kefir og
mayonnaise sammen med finthakket løg og knust hvidløg og smag til med
citronsaft, salt og peber. 
Bland fintklippede
krydderurter i. 
 
3. Bland kartofler
og radiser i dressingen og stil salaten koldt ½-1 time. 
 
4. Læg de halve æg
over og kom lidt persille eller andre krydderurter over. 
 
5. Server salaten
til stegt eller røget kød eller fisk. 
 
INFO: Kartoffelsalat er en ret lavet af kogte kartofler og
en række andre ingredienser. Det betragtes generelt som tilbehør, da det
normalt ledsager hovedretten. Kartoffelsalat menes almindeligvis at have sin
oprindelse i Tyskland, hvorfra den spredte sig bredt over hele Europa og senere
til europæiske kolonier.
 
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
 
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------