Logo

Knuste kartofler med hvidløg og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Knuste kartofler med hvidløg og parmesan

 
Super lækker opskrift på knuste kartofler - fantastisk tilbehør til alt fra en god bøf eller steg til kylling eller grillmad.
Til 4 personer. 40 minutter

 
# Ingredienser
1 kg kartoffel, skrubbede eller skrællede
3 fed hvidløg, pressede
15 g smør
1 tsk timian, tørret
40 g parmesan, fintrevet
salt og sort peber

 
* Fremgangsmåde
Kom kartofler og salt i en gryde og kog dem 17-18 min til de er lige akkurat møre.
Hæld vandet fra og fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir.
Giv alle kartoflerne et tryk, så de bliver knust, men ikke mast.

 
Smelt smør og rør presset hvidløgsfed i smørret.
Pensl alle kartoflerne med en smule hvidløgssmør på hver.
Drys timian over, lidt salt og peber og derefter friskrevet parmesanost.
Sæt kartoflerne i en forvarmet ovn ved 180 °C varmluft og bag til de er flot sprøde og gyldne på overfladen – det tager cirka 15-20 minutter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her