 
 
 
 
Denne velsmagende rub kombinerer smagfulde krydderurter og
krydderier til et middelhavs-inspireret lammekrydderi, der unikt i denne
verden! Dit lam bliver aldrig almindeligt, når du først har prøvet denne
vanedannende rub! Passer til 1½-2 kg lam.
 
# Ingredienser
2 spsk salt
1 spsk tørret persille
2 teske tørret
rosmarin
2 tsk salvie
2 tsk løgpulver
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret
appelsinskal
1 tsk paprika 
1 tsk kværnet sort
peber
 
* Tilberedning
Mål alle ingredienser i en lille blandeskål. 
Tilsæt 2 spsk salt, 1 spsk tørret persille, 2 tsk hver
tørret rosmarin, 
malet salvie og løgpulver plus 1 tsk oregano, tørret
appelsinskal, 
paprika og malet sort peber.
Bland indtil krydderierne og krydderurterne er jævnt fordelt.
Påfør rigeligt på lam eller andet kød.
Opbevar i en lufttæt beholder.
 
Se de bedste opskrifter på rub fra
Kogebog.dk eller rub på
grillABC.dk
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------