Logo

Remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Remoulade

 
Remoulade er for mange danskere et nødvendigt tilbehør til mange retter, til både frokost og aftensmad, som rødspætter eller torskerogn. Prøv opskriften på remouladen, som er hjemmelavet her.
4 personer. Den samlede tilberedningstid og arbejdstid for remouladen er ca 15 minutter.

 
# Ingredienser til remoulade:
100 g mayonnaise eller 1 portion hjemmelavet mayonnaise
1 spsk dijonsennep
½ knsp karry
50 g syltet agurk eller pickles
1 spsk kapers
3 spsk hakket persille eller kørvel
citronsaft
evt salt

Sådan laver du remoulade:
Start med at røre mayonnaisen sammen med sennep, karry, hakkede syltede agurker eller hakket pickles.
Skyl persille eller kørvel inden du hakker det og tilføj det til mayonnaisen.
Smag til med salt og citronsaft.
Og så er din hjemmelavede remoulade klar til servering.
*

 
Tips til remoulade:
Hos kogebog.dk er vi ikke helt enige om, om det er remouladen eller ketchuppen, som er den bedste universaldressing. Vi er dog enige om, at begge er skønne. Og at remoladen bare smager bedre, når den er hjemmelavet helt fra bunden.

 
Hvor remouladen stammer fra er der også delte meninger om. Vi danskere hævder ofte at remouladen er en dansk opfindelse. Og det kan vi på sin vis have ret i. Det er i alle fald en variation af en sauce, som findes i mange forskelle udgaver fra hele verden. Selve ordet remoulade stammer formentlig fra fransk.

 
Remouladen er samtidig ofte benyttet i det danske køkken. Remouladen kan nemlig bruges som tilbehør til ganske mange retter til både aftensmad og frokost. Du kan fx prøve remouladen til fiskefrikadeller, til fiskefilet, til ristet torskerogn eller som dyppelse til dine pommes fritter.

 
Der er altså mange muligheder for dig, hvis du prøver at kaste dig ude i en hjemmelavet remoulade.
Og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig lidt på vej. Så du kan finde opskriften på fiskefrikadeller her.


Og du kan finde opskriften på fiskefilet her

Velbekomme, og god fornøjelse med din remoulade.

Se alle de bedste opskrifter med Remoulade

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her