Logo

Remoulade med selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Remoulade med selleri

 
Forret Frokost Tilbehør. Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 1 minut. Afkøles: mindst ½ time. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Remoulade med selleri
Mayonnaise:
2 æggeblommer
1-2 spsk citronsaft
½ tsk salt
olie
1 spsk dijonsennep
hvid peber

 
Fyld:
1 lille selleri (ca )
1 citron
Pynt: persille eller karse
*
Sådan laves Remoulade med selleri
Mayonnaise:
1. Pisk æggeblommer, citronsaft og salt sammen.
Kom olien i, først dråbevis, se Mayonnaise og Mayonnaise i blender.
Smag mayonnaisen til med dijonsennep og peber.

 
Fyld:
2. Haven skål med koldt vand og citronsaft parat.
Skræl sellerien og skær den i tændstiktynde strimler.
Kom dem straks i skålen med vand og citronsaft, så de ikke mørkfarves.

 
3. Bring ca letsaltet vand i kog.
Lad sellerien dryppe af i en sigte.
Kog den op i saltvandet og hæld den til afdrypning i sigten.
Pres nænsomt vandet af sellerien, fx i et viskestykke.
Lad sellerien køle helt af.

 
4. Bland mayonnaise og selleri.
Mayonnaisen skal netop binde selleristrimlerne sammen, de må ikke drukne i mayonnaise.
Server salaten afkølet. Pynt med hakket persille eller karse.

 
Tips: Server Flûtes eller Baguette til som forret eller frokostret.
Remouladen kan serveres som tilbehør til både kød og fisk, specielt i kogte tilberedninger.
I Frankrig indgår remoulade med selleri ofte i Hors d'oeuvren.

 

Se alle de bedste opskrifter med Remoulade

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her