Logo

Sauce maltaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce maltaise 

 
Tilbehør Sauce. Arbejdstid: 10-20 minutter. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.

 

# Sauce maltaise:

1 æggeblomme

salt og peber

1 tsk citronsaft eller hvidvinseddike

ca. olie

saft og fintreven skal af 1 usprøjtet appelsin, gerne blodappelsin evt. citronsaft

 

* Sådan laves Sauce maltaise:

1. Pisk æggeblommer, salt, peber og citronsaft sammen og pisk olien i lidt ad gangen, først dråbevis, så i en tynd stråle.

Det er vigtigt, at både grej og ingredienser har samme temperatur, ellers skiller saucen.

 

2. Smag til med appelsinsaft og reven appelsinskal og tilsæt evt. lidt mere citronsaft.

 
Se alle de bedste opskrifter med sauce

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her