Logo

Skordaliá

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skordaliá 

 
Skordaliá eller skordhalia eller skorthalia, er en tyk puré i græsk køkken, der traditionelt fremstilles ved at kombinere knust hvidløg med en voluminøs base - som kan være en puré af kartofler, ..

 
Denne appetitvækkende pureagtige ret, som i Grækenland også serveres som sauce, passer specielt godt til den populære forret bestående af stegte courgette- og aubergineskiver.

 
Skordaliá opskrift - se Hvidløgssalat fra Kreta.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her