Logo

Spinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat


En skøn og nem opskrift på spinatsalat med rødkål og pinjekerner - nem og hurtig at lave og smager fantastisk - få opskriften på spinat salat her.

Server denne friske salat som en let forret eller som tilbehør til den fx en æggekage.

Arbejdstid: 15 min. stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer

 

# Ingredienser til Spinatsalat:

300 g babyspinat

150 g rødkål

50 g pinjekerner

 

Dressing:

4 spsk olie

2 spsk citronsaft eller hvidvinseddike

2 tsk dijonsennep

salt og peber

*

 
Sådan laver du Spinatsalat:
Skyl spinaten i rigeligt koldt vand og slyng den tør.
Snit rødkålene meget fint brug evt. et mandolinjern.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
 
Pisk olie sammen med citronsaft eller hvidvinseddike og dijonsennep.
Krydr med salt og peber og vend den sammen med spinat og rødkål.
Drys pinjekernerne på salaten og server som forret eller tilbehør.
 
TIPS: Du kan erstatte rødkålen med 1 radicchio salathoved.
 
Spinatsalat


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her