 
 
   
Her er en dejlig og nem sauce, der i smag minder en smule om
bearnaise, men uden den fede smørsmag. Bruges til røget kylling, stegt oksekød
og fisk.
Kan nydes af 4 personer. 
 
# Ingredienser
1 bæger cremefraiche 38% (175 ml) 
1 bæger cremefraiche 18% (175 ml) 
1 tsk tørret estragon 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
2 spsk friskhakket persille 
Pynt: friskhakket persille. 
 
* Tilberedning
Kom cremefraiche i en tykbundet gryde. 
Varm saucen godt igennem. 
Tilsæt estragon og persille, og smag saucen til med salt og
peber. 
 
Tips: 
Saucen kan tilberedes af 38% cremefraiche alene. 
 
Se alle de bedste
opskrifter med Sauce
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person,
Børnekokke eller Mad på 30 min.