Frisk rødkålssalat med appelsin og valnøddekerner er nem at
lave og ser flot og farverig ud, især på et veldækket bord. Få den lette opskrift
her.
Til 4 personer
# Ingredienser
250 g rødkål (½ lille rødkål)
2 appelsiner
½ tsk dijonsennep
1 drys groft salt
50 g valnøddekerner
* Tilberedning
Fjern evt. grove yderblade fra kålen.
Skær en skive af kålen på 4-5 cm.
Skær evt. grove stængler og stok væk.
Snit kålen i strimler på ca 2 mm.
Skræl den ene appelsin.
Skær den i stykker.
Skær den anden appelsin over på tværs, og pres saften ud,
brug en citronpresser.
Smag appelsinsaften til med sennep og salt.
Hak nødderne groft.
Bland det hele sammen til en salat.
Se alle opskrifter Også for
børnekokke