Logo

Rødkålssalat – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødkålssalat – også for børnekokke 

 
Frisk rødkålssalat med appelsin og valnøddekerner er nem at lave og ser flot og farverig ud, især på et veldækket bord. Få den lette opskrift her.
Til 4 personer

 
# Ingredienser
250 g rødkål (½ lille rødkål)
2 appelsiner
½ tsk dijonsennep
1 drys groft salt
50 g valnøddekerner

 
* Tilberedning
Fjern evt. grove yderblade fra kålen.
Skær en skive af kålen på 4-5 cm.
Skær evt. grove stængler og stok væk.
Snit kålen i strimler på ca 2 mm.

 
Skræl den ene appelsin.
Skær den i stykker.
Skær den anden appelsin over på tværs, og pres saften ud, brug en citronpresser.
Smag appelsinsaften til med sennep og salt.
Hak nødderne groft.
Bland det hele sammen til en salat.

 
Se alle opskrifter Også for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her