Logo

Rigatoni med nøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rigatoni med nøddesmør 


Nøddebrunt, smeltet smør, som derfor hedder nøddesmør, er et herligt krydderi til vinterretter. Prøv bare - Du får succes med denne opskrift

Til 2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 

# Ingredienser

2 tomater

50 g rucola

250 g rigatoni

50 g smør

2 spsk hvid balsamico

peber

reven parmesan

 
* Tilberedning
1. Tomater skæres i kvarte, udkernes og hakkes.
50 g rucola skylles og slynges tør.

 
2. Rigatoni koges efter anvisningen på pakningen.

 
3. 3 minutter før kogetiden er forbi smeltes 50 g smør i en pande, som brunes ved middel varme. Tomaterne tilsættes.

 
4. Spæd med 2 spsk hvid balsamico og drys peber i med rund hånd.
Hæld vandet fra pastaen, vend den sammen med rucolaen i tomatsmørret og drys reven parmesan over.

 
Energi pr. portion: 17 g protein, 24 g fedt, 93 g kulhydrater = 662 kcal (2776 kJ)

 
INFO: Rigatoni er en form for rørformet pasta med forskellige længder og diametre med oprindelse i Italien. De er større end penne og undertiden let buede.

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her