 
 
   
Med denne ret kan den travle kok glæde de mest kræsne ganer. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag
Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 8 min. Kuverter:
4 
 
# Ingredienser
1 bundt bredbladet persille 
0,6 dl citronsaft 
0,8 dl olie 
1 spsk revet citronskal 
peber og salt efter smag 
2 spsk ekstra olie 
4 svinekoteletter 
 
Varm pastasalat: 
375 g albuemakaroni 
olie efter smag 
4 modne, hakkede tomater 
2,5 dl udstenede og hakkede sorte oliven 
friske urter som basilikum eller timian efter smag 
friskkværnet sort peber og salt efter smag 
 
* Tilberedning
1. Hæld persille, citronsaft og olie i en foodprocessor og
kør i 2 min, eller indtil persillen er hakket. 
Hæld det over i en skål og rør citronskal i. 
Krydr det godt, dæk det til og stil det til side. 
 
2 Varm pastasalat: 
Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt vand. 
Lad den dryppe af og hæld den over i en stor skål. 
Stænk den med olie og tilsæt tomater, oliven, urter og
krydderier og vend det sammen. 
 
3 Opvarm den ekstra olie i en tykbundet pande. 
Læg koteletterne i og steg dem ved jævn varme i 4 min på
hver side. 
Server koteletterne med en skefuld salsa og med varm
pastasalat som tilbehør.

Albuemakaroni
 
Prøv sammen med:
Forret: Spaghettini
med citronflødesauce
Dessert: Ostekageis
med passionsfrugt
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
 
