Logo

Beurre Blanc Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beurre Blanc Sauce 

 
Saucen er god til fisk, lyst kød samt fjerkræ. Beurre Rouge tilberedes på samme måde som beurre blanc, blot med rødvinseddike og rødvin. Den er velegnet til mørkt kød: okse eller vildt.
Sauce til 1 personer. Arbejdstid: 10 minutter. Let at lave. Lav pris. 

 
# Ingredienser til Beurre Blanc Sauce:
3 skalotteløg
1 knsp hvid peber
100 g smør
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk tør hvidvin

 
* Sådan laves Beurre Blanc Sauce:
1. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
Kog dem klare i lidt smør.
Tilsæt hvidvinseddike og hvidvin.
Lad det koge uden låg, til der kun er ca. 2 spsk væske tilbage.

 
2. Si løgene fra eller lad være.
Tilsæt det kolde smør lidt efter lidt og pisk godt, til smørret er helt blandet med væden.

 
3. Krydr med hvid peber.
Pisk saucen cremet, over meget svag varme, den må ikke koge.
Server straks.

 
Se flere opskrifter med sauce   

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her