Logo

Kinesisk bouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinesisk bouillon 


Denne grundlæggende bouillon anvendes i kinesisk madlavning ikke blot som basis for supper, men også i stedet for vand i retter, hvor der skal tilsættes væde

Portionen giver 2½ liter

# Ingredienser
750 g kyllingekød
750 g svineribben
3¾ liter koldt vand
3-4 stykker ingefær, pressede
3-4 forårsløg, hvert bundet i en knude
3-4 spsk kinesisk risvin eller tør sherry

 
* Tilberedning
1. Kyllingekød og ribben afpudses for overflødigt fedt og hakkes i store stykker.

 
2. Kom kyllingekød og ribben i en stor gryde med vandet; tilsæt ingefær og forårsløg.

 
3. Bring vandet i kog og skum overfladen.
Dæmp varmen og lad det simre uden låg i mindst 2-3 timer.

 
4. Si suppen og kassér kød, ingefær og forårsløg; tilsæt vin, hæld den i en ren gryde og bring den i kog. Lad den simre 2-3 min.

 
5. Sæt bouillonen i køleskab, når den er kold; den kan opbevares i op til 4-5 dage.
Den vil også kunne nedfryses i mindre portioner og optøs, når den skal anvendes.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Suppe

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her