Logo

Nem sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem sennepssauce

 
Torsk med sennepssauce, rødbeder og hakkede æg er en velkendt klassiker. Her har den milde torsk fået et løft. Server den også til hakkebøffer, frikadeller eller andet stegt kød.
Beregnet til 4 personer.

 
En ganske enkel sennepssauce opnår du ved at komme en god klat smør i stegeskyen, når du har brugt pandestegning.
Pisk smørret i med en gaffel.
Når det er smeltet, tilsættes 2 tsk Dijon sennep, og når det er rørt ud - 2 dl piskefløde.
Lad saucen koge lidt ind, smag den til.

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her