 
 
   
Den andalusiske sauce har en smuk farve og en stærk smag af
pimiento peber. Der skal en god sauce til god mad. Husk saucen Jensen 
Forberedelse 5 min + 30 min Afkøling. Portionen giver ca. 3½
dl sauce / 4 personer. 
Er I kun to 💘 så halver opskriften.
 
# Ingredienser
30 g pimientopeber, fra glas eller dåse 
250 g mayonnaise af god kvalitet (fx hjemmerørt) 
80 g ketchup 
 
* Tilberedning
1. Pimientoen drypper af, hakkes fint og stilles til side. 
Kom mayonnaisen i en lille skål og rør den godt sammen med
ketchuppen. 
Rør derefter pimiento i saucen. 
 
2. Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den i
køleskabet i mindst 30 min inden serveringen. Saucen serveres til grillet fisk
eller som dip. 
 
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.