Logo

Avocado, fyldt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocado, fyldt 

 
Forret. Arbejdstid: ca. 10-20 minutter. Let at lave. Mellem pris.

 
# Ingredienser til Avocado, fyldt:
Med rejer:
2 avocadoer
pillede rejer
1-2 stængler blegselleri

 
Med tun:
2 avocadoer
1 ds tun ()
1-2 stængler blegselleri
10-12 udstenede, sorte oliven

 
Med kylling:
2 avocadoer
kogt kyllingekød
1 lille, rød peberfrugt
2 spsk hakket persille

 
Marinade:
5 spsk olie
1 spsk vineddike
salt og peber
evt. hakket purløg, persille eller dild
evt. hvidløg
½ citron

 
* Sådan laves Avocado, fyldt:
1. Skær avocadoerne igennem på langs.
Fjern stenen og tag kødet ud med en ske.
Skær frugtkødet i pæne, mindre stykker.
Dryp med lidt citron, så mørkner kødet ikke.

 
2. Skær ingredienserne til det respektive fyld i småstykker og bland det med avocadokødet.

 
3. Rør marinaden godt sammen og bland den med fyldet.
Fordel salaten i de tomme avocadoskaller og drys med den foretrukne krydderurt.

 
# Med kaviar:
2 avocadoer
frisk stenbiderrogn eller 1 glas ufarvet kaviar
cremefraiche
2 finthakkede skalotteløg
evt. citron

 
* Sådan laves Avocado, fyldt:
1. Skær avocadoerne igennem på langs.
Fjern stenen og dryp gerne kødet med nogle dråber citronsaft, så mørkner det ikke.

 
2. Fyld hulningen i avocadoen med 1 spsk frisk stenbiderrogn eller kaviar og server med cremefraiche iblandet de finthakkede skalotteløg til.

 
# Med danablu-mos:
2 avocadoer
danablu
kvark
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2 spsk hakkede valnødder
1 æble
2 spsk hakket persille
evt. 4-5 salatblade

 
* Sådan laves Avocado, fyldt:
1. Rør ost og kvark godt sammen og smag til med sennep og citronsaft.

 
2. Skær avocadoerne igennem på langs.
Fjern stenene og skrab kødet ud med en ske.
Mos det med en gaffel og rør det sammen med ostemassen.

 
3. Skær æblet i små terninger og bland dem i massen sammen med de hakkede nødder og persillen.

 
4. Anret mosen i de tomme avocadoskaller eller i portionsglas; foret med salatblade. Drys med valnødder.

 
Tips: Frisk stenbiderrogn skal befries for eventuelle hinder først. Det sker lettest ved at piske rognen i koldt vand med et piskeris. Så hænger generende hinder fast om riset og kan fjernes. Lad rognen dryppe af i klæde eller i en sigte (hvis sigten er af metal, skal det være kort: metallet kan misfarve og ødelægge smag og udseende). Drys let med salt og stil rognen koldt.
Højsæson for stenbiderrogn: februar-marts-april.

 

Avocado, fyldt



Se flere opskrifter med Avocado

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her