Logo

Sandwich, forskellige

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich, forskellige 

 
Frokost. Arbejdstid: 20 min. pr type. Let at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Sandwich med ĂŚg og karse
8 ikke for tykke skiver sandwichbrød
smør
Fyld:
3 hĂĽrdkogte ĂŚg
mayonnaise
dijonsennep eller karry
salt og (hvid)peber
1 bakke karse
*
SĂĽdan laves Sandwich med ĂŚg og karse
1. Pil ĂŚggene og del dem midt igennem.
Tag blommerne ud og mos dem med en gaffel.
Bland dem med mayonnaise og sennep eller karry.
Smag ĂŚggemassen til med salt og peber.

 
2. Hak ĂŚggehviderne fint og bland dem i fyldet sammen med klippet karse.

 
3. Smør brødskiverne.
Fordel fyldet pü halvdelen af brødskiverne og lÌg de resterende over.
Tryk nĂŚnsomt, men fast, sĂĽ sandwichen holder sammen.
Nu kan den skĂŚres passende ud, oftest diagonalt til to trekanter, og serveres.
Eller omvindes med film eller folie og hvile svalt et par timer, til den serveres.

 
Sandwich med kyllingekød:
8 ikke for tykke skiver sandwichbrød
smør
Fyld:
kogt kyllingekød
1 stĂŚngel blegselleri
mayonnaise
salt og (hvid)peber
Endvidere: lucernespirer
*
1. SkÌr kyllingekødet i smü terninger og hak blegselleristÌngelen fint.
Rør det sammen med mayonnaisen. Smag til med salt og peber.

 
2. Smør brødskiverne og fordel fyldet pü halvdelen af dem.
Fordel lucernespirerne pĂĽ de andre, lĂŚg dem sammen og skĂŚr dem igennem diagonalt.
Lad gerne de sammenlagte sandwiches hvile svalt og indpakket hver for sig et par timer, før de serveres.

 
Sandwich med tunfisk:
8 ikke for tykke skiver sandwichbrød
smør
Fyld:
1 ds tunfisk i olie
1 spsk grofthakkede kapers eller syltet agurk
mayonnaise
1 spsk fintklippet purløg ca 2 tsk citronsaft
*
1. Lad tunfiskekødet dryppe af og mos det lidt med en gaffel.
Smag mayonnaisen til med citronsaft.

 
2. Bland tunfiskekødet med de grofthakkede kapers (agurk) og bind det netop sammen med mayonnaise og fintklippet purløg.

 
3. Smør brødskiverne og fordel fyldet pü halvdelen af dem.
LĂŚg de resterende skiver over og skĂŚr sandwichene igennem diagonalt.
Pak dem i film eller folie og lad dem gerne hvile svalt et par timer, før de serveres.

 
Sandwich med flødeost:
8 ikke for tykke skiver sandwichbrød
smør
Fyld:
flødeost naturel
½ peberfrugt
3-4 radiser
1-2 spsk fintklippet purløg
salt og hvid peber
*
1. Mos flødeosten med en gaffel.

 
2. Hak den rensede peberfrugt og de rensede radiser groft og rør dem i flødeosten sammen med den fintklippede purløg. Smag til med salt og peber.

 
3. Smør brødskiverne og fordel fyldet pü halvdelen af dem.
LÌg de resterende brødskiver over og skÌr sandwichene igennem diagonalt.
Pak dem gerne i film eller folie og lad dem hvile svalt et par timer, før de serveres.

 
Tips: Smørret kan vÌlges efter fyldets art, fx Estragonsmør til kyllingesandwichen og Dildsmør til tunsandwichen.
Sandwich kan serveres til frokost og er sĂŚrdeles velegnede til madpakke og skovture.
Sandwichbrødet mü ikke vÌre for tykt sküret.
Fyldet mü ikke vÌre for groft eller for flydende, men heller ikke sü tørt, at sandwichen ikke hÌnger sammen.
Sandwiches kan spises med det samme, men vinder ved at ligge køligt, indpakket i film eller folie, et par timer, før de skal spises.
Sandwichbrød kan købes, eller man kan bage det selv, se Sandwichbrød.

 
Forslag til andet fyld:
Kogt torskerogn rørt til passende konsistens med mayonnaise og tilsat hakkede kapers.
Smag til med citron, salt og peber.
Danablu-ost rørt blød med smør og tilsat finthakket radise, hakket peberfrugt og fintklippet purløg.
Flødeost i stedet for smør, belagt med skiver af salatagurk.
Flødeosten kan røres lysegrøn med finthakket dild først.
Leverpostej rørt lind med fløde og tilsat (smørsvitsede) hakkede champignoner og finthakket, syltet agurk.
Hakket skinke bundet sammen med sennepstilsmagt mayonnaise og brøndkarse eller purløg.
Røget sild moset sammen med hürdkogt Ìg, rørt lind med lidt fløde, tilsat finthakket radise og purløg, iblandet finthakket, hürdkogt Ìggehvide.

 
Sandwiches kan skĂŚres igennem en enkelt gang diagonalt, det er det almindeligste, men de kan ogsĂĽ skĂŚres til smĂĽ trekanter eller udstikkes i cirkler, fx som pindemad.
Sandwichbrødet kan ogsü skÌres igennem pü langs, i fx 4 eller 5 kÌmpeskiver.
Disse kan smøres og belÌgges med hver sit fyld, før hele sandwichbrødet lÌgges sammen. Herefter skÌres det i skiver som almindeligt franskbrød, hvorved fremkommer stribede sandwiches.

 

Se alle de bedste opskrifter med Sandwich

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Fü gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjÌlper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik pĂĽ den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 20.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem lĂŚsere

Din e-mail bliver ikke vist pĂĽ sitet.

Du kan vÌlge Mültid og fü aftensmad, frokost osv. eller Metode og fü grill, gryde, ovn osv. eller BagvÌrk og fü brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mül - der er er meget at vÌlge imellem - Prøv
Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet sü god som mulig. Ved at fortsÌtte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her