 
 
   
Sprøde stænger med
bl.a. parmesanost i dejen, er dejligt tilbehør til en suppe. De giver hele
måltidet et løft! Det smager bare så godt. 
Tid: ca 1 time,
heraf 30 min i køleskabet og 5-6 min i ovnen. 8-9 stk.
 
# Ingredienser
2 dl hvedemel 
100 g smør eller
margarine 
1 knsp paprika 
50 g reven
parmesanost 
½ spsk vand 
PENSLING: 
æg
reven ost 
 
* Fremgangsmåde
1. Bland
ingredienserne til dejen i foodprocessoren. 
Hak det hurtigt
sammen til en dej.
 
2. Lad dejen hvile
køligt i ca 30 min.    
 
3. Tril den til
tynde pølser og sno dem sammen to og to. 
 
4. Skær dem i ca 10
cm lange stykker. 
Læg dem på en plade
med bagepapir. 
Pensl med
sammenpisket æg og drys med reven ost.
 
5. Bag stængerne
midt i en 225 °C varm ovn i 5-6 min. 
 
6. Server oste
stængerne til supper. 
De passer lige så
godt til. en klar grønsagsbouillon som til purerede supper eller skaldyrs suppe.
 
Tips: Du kan drysse stængerne med sesamfrø eller
birkes i stedet for ost. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------