Logo

Toscabunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toscabunde

 
Denne opskrift på Toscabunde stammer oprindeligt fra Italien. Én ting er at bundene er rigtig skønne med deres søde bund og sprøde karamelagtige top.
Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: ca 40 min. Bagetid: 2 x 20 min. Middelsvær at lave. Høj pris. Fryse-egnet. Antal: 4 stk.

 
# Ingredienser til Toscabunde
200 g smør
200 g sukker (ca. 2 dl)
200 g mandler (ca. 4 dl)
2 dl (piske)fløde
60 g hvedemel (ca. 1 dl)
Bagepapir
*
Sådan laves Toscabunde
1. Sæt ovnen på 180 °C.
Skold og smut mandlerne og hak dem fint.

 
2. Kom smør, sukker og fløde i en gryde og bring det i kog under omrøring.
Lad blandingen koge svagt, til den er blank og sukkeret opløst.
Tag gryden fra varmen og tilsæt de finthakkede mandler og mel.
Rør dejen jævn.

 
3. Beklæd 2 bageplader med bagepapir og aftegn 2 cirkler med en diameter på ca 20 cm på hver.
Fordel dejen i de aftegnede cirkler.
Bag 2 bunde midt i ovnen i ca 20 min, til de er lysebrune og gennembagte.

 
4. Bag de resterende bunde.
Lad dem køle af utildækket på en bagerist.

 
Tips: Tosca-bundene kan lægges sammen med forskellige slags kagecreme, fx Kagecreme, enkel, Kastanjepuré, sød, Chokolademousse til kager og desserter eller mokkacreme, se Eclairs.
Eller bundene kan lægges sammen med flødeskum, der er iblandet stykker af frisk og/eller henkogt frugt.
Dejen kan også anbringes på bagepladen med to skeer i små cirkler, bages som ovenfor og blot serveres som kager til kaffen eller som tilbehør til is.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.

 

Se alle de bedste opskrifter med Tosca

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
INFO: Tosca er en opera i tre akter af Giacomo Puccini komponeret 1900. Handlingen foregår i Rom omkring 1800. librettoen er af Luigi Illica og Giuseppe Giacosa, og baserer sig på Victorien Sardous drama i fem akter La Tosca. Puccini så dette stykke på fransk med Sarah Bernhardt i hovedrollen i Milano i 1889.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her