 
 
   
Grød. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 3 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
   
# Ingredienser
til Maizenagrød
¼
sød- eller letmælk
maizenamel (ca )
½ tsk salt 
smør 
Kanelsukker:
5 spsk sukker 
½-1 spsk kanel 
*
Sådan laves Maizenagrød
1. Pisk maizenamel og mælk sammen i en tykbundet gryde, som
ikke må være af aluminium, da det misfarver retter med mælk. 
Bring det i kog under stadig piskning, til det tykner. 
 
2. Lad grøden koge svagt ca 3 min. 
Tilsæt salt og tag grøden fra varmen. 
 
3. Server grøden varm med kanelsukker og smørklat. 
 
Tips: Server grøden med saftevand eller saftsauce
til. 
Grøden kan legeres med en eller to æggeblommer. 
Tag den færdige grød fra varmen og pisk æggeblommerne i
enkeltvis. 
Hvis grøden legeres, skal der kun beregnes  maizenamel. 
 
Maizenavælling:
Udrør ¾ dl maizenamel i lidt af den kolde mælk. 
Bring resten af mælken i kog, og pisk det udrørte maizenamel
heri. 
Kog vællingen 2-3 min., smag til med sukker og eventuelt
citron- eller appelsinsaft. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Maizena
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
-----------
ooo OÔO ooo -----------