Logo

Bok choy – se nu Kogebog.dk 🎯

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bok choy – se nu Kogebog.dk 🎯 

 
Bok choy, også kaldet kinesisk hvidkål, har kødfulde, hvide stilke og friske grønne blade. En mindre variant af bok choy - baby bok choy - er den mest møre. Den bruges oftest i lynstegte retter, hvor de seje stilke og ender fjernes og kun blade og bladribber bruges.

 
Bok choy, pak choi eller pok choi er en type kinakål, der bruges som mad. Chinensis-varianter danner ikke hoveder og har grønne blade med lysere løgbund i stedet, der danner en klynge, der minder om sennepsgrønt. Den har en smag mellem spinat og vandkastanjer, men er lidt sødere med en let pebret undertone.

 
Se opskrifter med Bok choy

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her