Logo

Clementin - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Clementin - info

Clementin er en sort af mandarin, oprindeligt fremavlet af den franske præst Père Clément omkring år 1900. Clementiner er oftest uden kerner.

 
Clementin - Klementin er en sort af mandarinen, oprindeligt fremavlet af den franske præst Père Clément omkring år 1900. Clementiner er oftest helt uden kerner.

 
Clementin. Engelsk: Clementine. Latin: Citrus reticulata clementina
 
Sæson: Dansk: -. Import: november-marts

 
Holdbarhed: 3-7 dage ved stuetemperatur

 
Anvendelse: Anvendes naturel, i salater og desserter. Svind: ca 35%


Frysning: Ja, saften presses ud og kan fryses. Eller laves til marmelade og fryses.

 
Clementin er en hybrid mellem appelsin og mandarin og blev lanceret som den kerneløse mandarin.
Men der er clementiner som indeholder kerner, ligesom der er mandariner som ikke indeholder nogle kerner. Clementiner og mandariner ligner hinanden meget og det kan være svært at se forskel.

 
Opskrifter med Clementin

 
Tilbage til Råvarer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her