Logo

Hestereje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hestereje 

 
Hesterejen, Crangon crangon, er en lille bleggrå reje, der lever på lavt og stille vand ligesom fjordrejen. Den koges og spises på samme måde, se Fjordrejer, kogning af, men hesterejen skifter ikke farve ved kogning. 

 
Den har været ude af det danske menukort i mange år, men nu ses den af og til kogt/ristet som drinkbid på avancerede restauranter. Den fås muligvis af og til, men vil næppe være at finde i almindelig handel.

 
Se de bedste opskrifter med Hestereje

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her