Logo

Karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karry 

 
Karry er et blandingskrydderi, et krapgult krydderipulver, vi importerer fra Indien.

 
Madras-karryen (fra området omkring byen Madras) regnes for bedst. Ingen inder med respekt for sit køkken vil dog finde på at bruge det, der eksporteres som karry. I Indien laver man sin krydderiblanding selv, den såkaldte masala, og den skifter, alt efter hvilken »curry« (ragout af kød, grønt og fisk) den skal krydre.

 
Følgende krydderier indgår i den importerede karry: koriander, spidskommen, fennikelfrø, sennepsfrø, chili, gurkemeje, kanel, kommen, peber, ingefær og nelliker, men i Indien bruges karry som sagt helt individuelt. Fra familie til familie, fra ret til ret.

 
Karrypulver skal opbevares tørt og tæt tillukket. Ved brug i varm mad skal det svitses kort i fedtstof (uden at branke), så frigøres smagen bedst.

 

Se de bedste opskrifter med Karry

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her