Logo

Palmin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Palmin

 
Palmin er raffineret kokosoliefedt, der bl.a. indgår i margarine. Palmin har et lavt smeltepunkt, ca 25°C, men kan til gengæld tåle høje temperaturer uden at branke. Derfor egner den sig godt til fritering.

 
Kokosolie er plantefedt fra kokospalmen. Palmin er bleget og oprenset kokosolie. Kokosolie eret naturprodukt med en mild smag og lugt, mens palmin er et renere produkt stort set uden smag. Både kokosolie og palmin er fast ved stuetemperatur og meget modstandsdygtige mod harskning ved opvarmning, da indholdet af mættet fedt er højt. Mange foretrækker derfor kokosolie eller palmin til stegning og fedtkogning. Kokosolie anføres jævnligt at være slankende, når det erstatter andre fedtstoffer, en effekt, der har været tillagt det høje indhold af den kortkædede laurinsyre. Der mangler dog bevis for denne påstand. Økologisk kokosolie er et relativt dyrt fedtstof, mens palmin som et masseproduceret industriprodukt er langt billigere.

 

Se de bedste opskrifter med Palmin


Palmin 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1318111-06-2021 00:00:18 Kogebog.dk
Hej Marie Lund Eriken - Palmin smelter ved ca 25 °C
1317910-06-2021 12:18:27 Marie Lund Eriken
Hvad mener I med et lavt sméltepunkt?

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her