Logo

Radise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Radise 

 
Radise, af Radix, der betyder rod, er en lille tidlig, et-årig rød ræddike. Det er den opsvulmede pælerod og kimstængel, der spises, og den kan være rund eller aflang. Kødet skal være fast og ikke svampet. En god radise har en stærk smag, der skyldes sennepsolie, men den er snart forædlet væk, og resten er forsvundet med transport- og emballagemetoder. Radiser er nemme at dyrke, de fås frilands om sommeren og fra drivhus i de koldere måneder. De nydes overvejende rå, men kan også bruges som rod i varm mad.

 

Se de bedste opskrifter med Radise

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her