Logo

Spidskål - Brassica oleracea

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskål - Brassica oleracea 

 
Spidskål, Brassica oleracea, convar.capitata, var. alba, er en sommerkål. Den minder om hvidkål i farve og struktur, men bladene ligger lidt løsere, og kålhovedet er let spoleformet. Spidskål er sartere end både rød- og hvidkål, og kogetiden er ca halvt så lang. Smagen er mild.
Spidskål kan bruges som anden kål og grønsager, det vil sige kogt, smørdampet, stuvet, gratineret m.m.
Og endelig er der den klassiske ret Oksebryst, sprængt med stuvet spidskål.
Spidskål er som nævnt en sommerkål, men den importeres også og ses derfor på andre årstider.
Spidskål tåler frysning. Holdbarhed: 1 år.

 

Se de bedste opskrifter med Spidskål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her