Logo

Stikkelsbær - Ribes grossularia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbær - Ribes grossularia 

 
Stikkelsbær er i slægt med ribs. Bærrene vokser på små, tornede buske, og de kan være grønne, gule eller røde, glatte eller lådne, og formen kan være kuglerund eller oval. Også størrelsen varierer noget. Stikkelsbær bruges mest til syltning og i desserter. De umodne bær er bedst til gelé, fordi pektin-indholdet er størst, og de egner sig også bedst til grød. Umodne ses de allerede i maj. Modne og velsmagende danske bær fås i juni- juli, men vi importerer også.
Bærrene kan fryses. Holdbarhed: ½ år.

 

Se de bedste opskrifter med Stikkelsbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her